Het Natalben®
Pré-natalben

PRE-NATALBEN® biedt vrouwen met een kinderwens een supplement op maat van hun behoeften aan. Om het risico op misvormingen tijdens de zwangerschap te voorkomen, start je hier best mee zodra je stopt met anticonceptie.

Wat is PRE-NATALBEN ®?

PRE-NATALBEN® is bestemd voor vrouwen die zwanger willen worden en voldoet aan de meest recente wetenschappelijke aanbevelingen.
PRE-NATALBEN® voorziet je van essentiële voedingsstoffen (vitaminen waaronder foliumzuur en vitamine B12) die bijdragen aan de normale ontwikkeling van je baby. De voedingssupplementen in PRE-NATALBEN® worden aanbevolen zodra de anticonceptie is gestopt, tot de zwangerschap is bevestigd.

Eens je zwanger bent, stap je over op NATALBEN® SUPRA.

84 capsules – 3 maanden

Rol van de actieve bestanddelen van PRE-NATALBEN®:

 • Vitamine B9 (ook bekend als foliumzuur): in de vorm van Quatrefolic® (5-methyltetrahydrofolaat). Deze actieve vorm van folaat is een innovatief ingrediënt: folaten dragen bij tot de groei van de moederkoek en spelen een rol in het celdelingsproces. Foliumzuursuppletie verhoogt de foliumzuurstatus van de moeder. Te weinig foliumzuur verhoogt het risico op neurale buisdefecten bij de foetus. Het gunstige effect wordt bereikt bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd door de inname van 400 μg foliumzuur per dag, ten minste één maand voor en tot drie maanden na de conceptie.
 • Vitamine B12 : draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. Vitamine B12 bevordert de normale vorming van rode bloedcellen en speelt een rol in het celdelingsproces.

PRE-NATALBEN® bevat :

    1 caps % ADH*
  Saffloerolie 143mg
  Gelatine 94,375mg
  Glycerol 39,342mg
  Bijenwas 16mg
  Lecithine 5mg
  Rood ijzeroxide 0,957mg
  Foliumzuur (Quatrefolic) 400µg 200 %
  Zwart ijzerowide 0,245mg
  Titaandioxide 0,225mg
  Vitamine B12 3 µg 120 %

  *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

   Rol van de actieve bestanddelen van PRE-NATALBEN®:

   Gebruiksaanwijzingen :

   Eén capsule per dag tijdens de maaltijd, in te nemen met een groot glas water. PRE-NATALBEN® wordt aanbevolen van zodra je wenst zwanger te worden (wanneer je met anticonceptie stopt).

   Voorzorgsmaatregelen bij gebruik :

   • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
   • Raadpleeg jouw arts of apotheker voordat je dit voedingssupplement inneemt.
   • Voedingssupplement dat moet worden ingenomen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Het mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding.
   • Buiten het zicht en bereik van jonge kinderen houden.
   • Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van licht.

   De gezondheidsclaims voor elke nutriënt zijn beoordeeld en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (ESFA). Lijsten van toegestane gezondheidsclaims zijn te vinden in het onlineregister van voedings- en gezondheidsclaims van de Europese Unie:
   https://ec.europa.eu/food/safety/labelling_nutrition/claims/register/public/?event=register.home

    "

    Natalben ®

    Pré-Natalben

    VOEDINGSSUPPLEMENT

    ONTDEKKEN

    Natalben ®  supra

    Zwangerschap

    VOEDINGSSUPPLEMENT

    ONTDEKKEN

    Natalben ® ORO

    VOEDINGSSUPPLEMENT

     


    Natalben 
    ®

    Lactatie

    VOEDINGSSUPPLEMENT